My photo
Menulis adalah minat saya. Semoga saya terus dikurniakan ilham untuk berbicara melalui pena.

Friday, August 01, 2014

Aidilfitri 2014

Assalamualaikum....

Selamat Hari Raya Aidilfitri.
Maaf Zahir dan Batin...

Terasa sangat lama tak menulis...

Beberapa gambar kenangan AIdilfitri di Rumah Mama Tercinta....







Gambar yang belum sedia posing... Susah nak buat Abu Bakr pandang camera... by the way dia ada sindrom melakap dengan bonda setiap kali bonda pakai tudung... jadi sangat susah bawah dia yang dah macam anak coala....


Tema tahun ini calor Biru... Baju Bonda..., Aiesyah dan Ayah daripada butik Qasra Nur. Baju Abu Bakr tak ada Stok kat butik nenek. jadi terpaksa import dari Omar Ali butik. Tudung dari koleksi Adra Couture... a.k.a buat sendiri...


## iklan ##

Butik Qasra Nur menyediakan pilihan pakaian muslimah dari tudung, jubah dan blause dan baju kurung setanding dengan butik-butik di lembah klang....
###################################




Aiesyah Humaira sempat buat family potret...cantik pulak tu dia lukis... baju kurung dan ayahnya yang siap bersampin....
Adik Abu ABkr Al-Kauthar Nampak macam anak coala kat kaki ayah... he he...
gambar bonda cantik sekali siap tudung....




3 anak dara cucu nenek dan atuk. Baju customade oleh Adra Couture a.k.a buat sendiri dengan kain di sponsor oleh Atuk dan Nenek....
ini first time bonda buat baju raya utk u alls semua...


Kampung Aiesyah rumah nenek... ini pulak adalah kampong nenek... geram tengok Abu Bakr yang sangat banyak cakap sekarang........


Dua orang budak ni memang sentiasa melekap bersuma. dah macam kembar siang malam... sangat suka picture ni.... Nampak nostalgic sikit kan.... Buaian bawah pokok rambutan Tok Ngah...


Post aiesyah untuk Raya kedua.... Duduk molek atas para pondok masak-masak nenek....


inilah kerja sepanjang ramadhan.... menjahit tudung yang telah ditempah oleh kawan-kawan.... kebanyakan tempahan adalah shawl triple wave dan halfmoon.... nasib baik tak banyak yang tempeh awning.... pasal awning susah sikit lah nak buat.....





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terima Kasih