My photo
Menulis adalah minat saya. Semoga saya terus dikurniakan ilham untuk berbicara melalui pena.

Wednesday, November 30, 2016

Tomatoes coming!!!

Dah lama tuan tanah tak update kebun sekangkang kera. Update tomato.... dari kecik renek... membesar... mengeluarkan 2 biji buah sulong... sehingga bergayut2 buah di ranting2. Tak sangka berjaya jugak membela pokok tomato nih...

Walaubagimanpun tuan tanah tak tahu nak memancang pokok yg ditanam dlm pasu ni. maka tongkat pun jadilah... itu pun tongkatnya di pacak dalam pasu kailan....minta maaflah abang kailan...

Tomato jenis sederhana besar. bukan cheery tau. fisrt time tuan rumah tanam.Tak sabar sungguh rasanya nak tunggu merah!!! 😊😊

Buah Sulong
saiz terbesar adalah besar sikit dari bola ping pong....

Tuesday, November 01, 2016

Buat kenangan: Galeri SAS

Tak pernah dibuat orang datang galeri kul 10 malam nih. Tuan rumah dah ajak tak leh tolak kan. Boleh tengok dan berangan je lah...bolehlah nak rawat stress kerja hujung minggu.

He and She were once lived here. rumahnya comel jer. tak besar mana pun. macam nice untuk duduk berdua. saya jarang selfie nih. rasanya boleh kira dengan sebelah tangan sahaja berapa banyak gambar selfie dalam blog ni. but i made an exception... ngeh ngeh.


Jangan tengok kereta je. tengok nombor plate sekali.
ayat dia memang so sweeeeeeettt
dress room for Him and Her
dah lama dah ngidam nak naik benda alah ni.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terima Kasih