My photo
Menulis adalah minat saya. Semoga saya terus dikurniakan ilham untuk berbicara melalui pena.

Monday, November 23, 2015

A Week To Go

Assalamulaikum...

It only a week left. I'm Counting days...

Bila dah jadi produk Kementerian Pertahanan.... 8 Years!!

Genarally i'm satisfied every learning xperince here... finance, admin, procurement, asset management, privatization and few month of human resource...

banyak jugak rupanya yang dah cover... tak pernah sentuh lagi adalah hubungan antarabangsa, pengurusan Tanah dan daerah ( rasanya yang ini jauh sekali kot).

Next week will be totally difference...

Dah lama tak menulis mahupun menjengok blok lantaran kesibukan kerja yang amat sangat dan dah terasa penat jugak berulang KL-Kajang walaupun dalam 40km je jarak perjalanan ... effect masa lebih sejam ... kekadang berejam... terasa hidup 10 bulan ni akibatnya adalah rumah ku tunggang langgang.... penawar hati berulang selalu adalah seronok sekali buat pengurusan projek penswastaan... nego skill is something precious I learn here selain serba sedikit pengurusan Tanah kerajaan... saya buat land swap... so nak kena tahu banyak jugak pasal Tanah.

Bila dah lama tak jengok Blog... bila tengok statistic baru lah perasan... blog saya ni dok ada visitor setiap hari disebabkan post notasi lagu... emm cam bertih jagung ... jauh sekali nak dibandingkan post-post ilmiah atau post kehidupan... tapi nak tulis notasi renyahlah..... post notasi lagu ni dijengah lebih kurang 100 orang setiap hari... utk blogers yg ramai follower mungkin tak seberapa... tapi untuk blog saya yang hidup segan mati tak mau.... uihhh banyak lah tu...!! hits paling tinggi utk lahu sayang by shae dan Kun Anta... siap ada request nak lagu lain...

Walaupun saya nampak bahawa jika saya meluang masa lebih banyak menulis notasi lagu... jumlah pengunjung akan lebih ramai, tapi saya tak boleh nak begitu... pertama nya... nak pegang key board kat rumah tu sebulan sekali pun belum tentu... setakat saya berulang KL-Kajang ni belum pegang lagi... dah 10 bulan tak main piano... kalau habih teringin pun saya buka piano apps kat gajet ni... 
kedua atau lebih penting... blog adalah medium saya meluahkan pendapat... jadi peduli apa pengunjung ramai atau tidak. yang penting saya share dengan sesiapa saja yang sudi baca. untuk itu saya telah buangkan paparan statistic dari wall blog... sebab ia tak memaparkan apa yang mahu pun...

Jadi terima kasih pada rakan-rakan bloger yang sudi singgah blog saya dan siap komen lagi.... Tentunya saya buat kunjung balas....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terima Kasih