My photo
Menulis adalah minat saya. Semoga saya terus dikurniakan ilham untuk berbicara melalui pena.

Monday, December 30, 2013

Happy Birthday Aiesyah @ Upin & Ipin mini Carnival

This is how we celebrate Aiesyah birthday last 21st December....
@ upin Ipin Carnival..... 

seawal jam 10.00 kami dah sampai kat bukit jalil ni. waktu ni orang tak crowded lagi.

Emmm... tangkap gambar jugak dengan upin ipin tapi pakai service photo booth dia...RM45... 
reaksi aiesyah dengan adik adalah ekspresi muka aneh dan terkejut...
terkejut sebab tak sangka agaknya upin dan ipin tu sikit punya besar..... tak macam dalam kartun. kecik comel jer kan... sampai budak berdua ni takut nak dekat...
jadi waktu photo shoot tu memang lah ada problem sikit... puas memujuk Aiesyah dengan Abu Bakr sampai terpaksa didukung kedua-duanya.

 Mei Mei dan Mail tengah buat show...
 
Adik memang sangat khusyuk sampai tak mata...

Sheikh Muzaffar pun ada. Aiesyah tak faham pun angkasawan tu apa... dia kata pergi bulan boleh pakai tangga jerrr..


Maskot Mamee pun ada... nampak tak muka adik tu... cam tu jugaklah rupanya waktu tangkap gambar dengan upin ipin.

Banyak jugaklah Aiesyah membeli belah barangan U&I kat sini... programnya memang banyak utk toodler... dari pagi sampai petang. Aiesyah boleh tengok show sambil baring berbantalkan riba Bonda pulak... (cam tengok TV). tapi tak larat nak tunggu sampai petang. dalam jam dua kami dah balik... waktu kami balik tu... baru terperasan yang orang dah bersesak... mujur kami datang awal. 

Selain dari upin dan ipin ada jugak Pada Zaman Dahulu... tapi tentulah tak meriah Upin dan Ipin...

Lain kali bila Les' Copacque buat carnival... nak datang lagi! 






1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terima Kasih