My photo
Menulis adalah minat saya. Semoga saya terus dikurniakan ilham untuk berbicara melalui pena.

Saturday, October 31, 2015

The legend week

Minggu ni memang legend. Selain back2back balik malam... badan ku hari ini sakit2 gara gara jatuh kerusi mesyuarat semalam.  Memang baris meja meeting saya diplatformkan sedikit tinggi. Nak pulak duduk dihujungnya... terlupa ada bendul di sebelah... bergema bilik mesyuarat.

Hahah.. nasib baik ksu tak masuk lagi. Kalau tau mau dia cancel trus meeting...

Dengan selamba saya bangun dan kasi piece kat semua mata memandang "im okay im okay"

Dengan kata lain... tak yah laa buat meeting kul 4 atau 5 atau 6 atau 8. Nasib baik diri ini bukan insan terpilih yg nak kena stay back balik jam 2 pagi... huhuuu... tumpang sian kat kawan2..

Sakit tauuuu... maluu lagi. Nasib baik military man semua sporting!!

Dan dengan mata yg dah kuyu balik rumah nampak pemandangan seperti ini.... tahu lah saya yang anak2 saya semuanya sihat cergas dan sejahtera...


Dan tengok adik adik sawi... memang sejuk hati.. tak sabar nak tuai.


1 comment:

  1. hasna…aku pun pernah kena macam ni…tapi bukan la jatuh kerusi..aku dulu langgar pintu cermin…masa kat library matriks melaka dulu.malu…bunyi kuat pulak tu..walaupun penin2 lalat, kena buat cool jugak la….padahal..malu giler..hahaha...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terima Kasih