My photo
Menulis adalah minat saya. Semoga saya terus dikurniakan ilham untuk berbicara melalui pena.

Monday, June 10, 2013

Adik kakak 12: Playtime

Assalamualikum

Aktiviti Aiesyah dan Abu Bakr di hujung minggu.... main air... 
Pernah rendam abu bakr sepenuh Tub tu.... konon-konon nak buat macam SMS train Bella berenang. Abu bakr memang tak takut... tapi bonda yang takut.... ha ha... takut terlemaskan anak sendiri...



kat sinilah budak berdua ni spend time together... Baiknya kakak Aiesyah tolong ambilkan pen adik terjatuh..... tapi tetap perlu pengawasan... kadang-kadang datang angin Command and conquer Si kakak mau jatuh baring adik....











2 comments:

  1. salam kenal.. akak sayang adikler nikan... memang perlukan pengawasankan budak2nikan...

    ReplyDelete
  2. Salam kenal dari kakak juga.
    Anak-anak usia macam ini memang perlu perhatian. Kadang memula ok bila ada yg tak kena salah sorang akan menjerit..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terima Kasih