My photo
Menulis adalah minat saya. Semoga saya terus dikurniakan ilham untuk berbicara melalui pena.

Monday, June 03, 2013

Piano: next mission

Post saja-saja....

Entah kenapa hari ini terasa berkobar-kobar nak cari note single piano untuk lagu sahabat selamanya nyanyian PADI.

alahh... yang jadi lagu tema UPIN IPIN tu...
tak search pulak kat Mr Google samaada dah ada ke tak orang buat and post kan entry single note lagu ni....
haaa... mission nak cari sendiri... baru best...

so langkah pertama adalah men download lagu tersebut ke dalam android dan bila ada masa (adakah....???) kita tekan key piano search for the note... ofcouse lah waktu Aiesyah tak ada atau tengah tidur.... (mod tengah fikir balik... akan ada masa itu kah...).

ohh... rasa dah lama sangat tak buat pencarian nota piano...

rasanya last tekan keyboard untuk search key note adalah lagu sayang by shae....

wish me luck...



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terima Kasih