My photo
Menulis adalah minat saya. Semoga saya terus dikurniakan ilham untuk berbicara melalui pena.

Wednesday, August 21, 2013

Kegilaan Tiada Kesudahan

Assalamualaikum

ha...
apakah???


 tidak tahu mengapakah sekarang ini saya sedang dilanda Candy Crush Saga mania.

Dalam tempoh 2 minggu sahaja saya dah menyudahkan 80 level... level skrang ni brapa... tak ley bagi tau.... masih kat bawah-bawah lagi....

dan yang tak bestnya
banyak betul support candy crush saga ni dari sahabat-sahabat ku

lagi tak best ada pulak friends yang sedang berlumba-lumba dengan kita...

terasa tak provokasi tu...

bateri Tablet cepat habis sebab game ni lah..... 

Game ini telah mencetus satu kegilaan seluruh dunia sehingga memungkinkan produk-produk berjenama Candy Crush saga ini dikeluarkan...



bukan sahaja itu...
malah terbitan mengenai cara-cara main dengan jayanya game ini
dan tak lupa cara nak main ta ya pa wau juga....

dan yang terbaru
 Candy Crush Saga The Movie...

haha 
logik tak...
asalnya adalah game yang ntah apa-apa

cam mana saya boleh terjebak???


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terima Kasih