My photo
Menulis adalah minat saya. Semoga saya terus dikurniakan ilham untuk berbicara melalui pena.

Wednesday, August 12, 2015

Singapore part 2 : Sentosa Island



Kembali semula. (setelah sekian lama)


Hari Sabtu memang dah plan untuk pergi Aquarium World dan USS. Dua-dua pun kat Sentosa. En Habib memang dah siap beli advance tiket. Tiket dia memang agak mahal.... tapi bagi yang betul2 main kat dalam ni berbaloi sebab kat dalam dah tak payah bayar apa-apa untuk main game dia...  semua dah all in...


 hahhh gambar depan statue USS terdelete pulak...  layan gambar je lah kay...


Comel budak dua orang ni heh heh...
Satu-satu nya permainan yang Aiesyah main... yang lain semuanya dia takut...
istana princess Fiona
Rumah Shrek
Stoler double ni memang banyak membantu bawak bebudak yang penat berjalan ni. sewanya rasanya 20 SD
Dalam Banyak-banyak tempat... inilah tempat favourate Abu Bakr.... Kami singgah agak lama disini selepas kepenatan berjalan dalam USS
Hotel kami di Bugis boleh berjalan sahaja ke sini. sebab kawasan Melayu... jadi makan minum sangatlah senang
Air port
PHS
Pergi kelmarin kami bertiga... balik bersekali dengan nenek dan Cu... Macam biasa bebudak ni exited naik plane

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terima Kasih