My photo
Menulis adalah minat saya. Semoga saya terus dikurniakan ilham untuk berbicara melalui pena.

Monday, March 07, 2011

Si Cilik Mengemas Rumah



Umur nya baru 13 bulan waktu gambar ini diambil. Bonda dia tengah mengemas rumah. Si kecil ni pun sibuk nak menyepu jugak. Dah lama dah dia kerling batang penyapu dengan penyodok tu. Tunggu Bondanya letak sahaja. Terus dia sambar.

Dan bermulalah adegan Si Cilik Menyapu sampah. Lokasi: di dapur rumah.

Dah ada talent nak kemas rumah....

2 comments:

  1. hasna, bijaknya anak kau! & ejaan nama dia cantik..aku haritu nak eja nama anak aku fancy2 sket hubby aku tak bagi..hehe..

    ReplyDelete
  2. ha ha wani. aku eja nama dia ikut sebutan arab. patut kena tambah koma atas tu. A'ieshah. tapi macam ko jugak. husband aku kata komplicated kalau nak tambah tashdiq atas tuh.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terima Kasih