My photo
Menulis adalah minat saya. Semoga saya terus dikurniakan ilham untuk berbicara melalui pena.

Thursday, June 14, 2012

The Messy Aiesyah...


Sejak meletakkan TV dan DVD player di middle hall ini, ruang tamu dah tak payah nak maintain sangat… selalu Nampak kemas… tak adalah penat sangat mengutip barang-barang aiesyah yang selalunya dari dapur sampai ke ruang tamu…


sebab hanya tempat ini sahaja yang bersepah. Disinilah Anak dara ni lepak, meninton dora, barney, chungginton, upin ipin dan Cd-Cd nya yang lain. makan, minum, main dan tidur pun di sini jugak…. Jadi tiap-tiap hari bonda/ayah mengemas kat sini saja lah….



Tapi kadang-kadang terlepas jugak dua tiga gejet ke ruang tamu…





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Terima Kasih